П`ятниця, 03.05.2024, 07:14
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Квітень » 13 » Інформація про методичні заходи з педагогічними працівниками щодо профілактики негативних проявів в учнівському середовищі.
22:41
Інформація про методичні заходи з педагогічними працівниками щодо профілактики негативних проявів в учнівському середовищі.

Семінари для заступників директорів шкіл з виховної роботи на базі загальноосвітніх закладів:

1.     «Освітньо-виховна діяльність школи щодо профілактики негативних явищ в учнівському середовищі» (СШ №3)

2.     «Формування у школярів потреби у здоровому способі життя через розвиток учнівського самоврядування у загальноосвітньому закладі» (Перша міська гімназія)

  1. «Формування екологічної свідомості, розвиток творчих здібностей і обдарувань на засадах загальнолюдських цінностей, високої громадянської активності та навичок здорового способу життя» (ЗОШ №25)

 Круглий стіл для заступників директорів

«Упровадження інноваційних педагогічних та управлінських технологій у систему превентивного виховання учнів загальноосвітнього навчального закладу» (за результатами експерименту ЗОШ №8,10,30)

   Семінари для педагогів-організаторів на базі загальноосвітніх закладів

1.     «Інноваційні підходи у профілактиці негативних явищ в учнівському середовищі» (СШ №18)

2.     «Формування здорового способу життя та активної життєвої позиції учнів засобами залучення їх до творчої діяльності у позаурочних час» (ЗОШ №7)

3.     «Формування екологічної свідомості, розвиток творчих здібностей і обдарувань на засадах загальнолюдських цінностей, високої громадянської активності та навичок здорового способу життя» (СШ №27)

4.     «Співпраця педагогічного колективу та органів учнівського самоврядування у всебічному розвитку особистості учнів» (ЗОШ №26)

  1. «Формування здорового способу життя – пріоритет виховного процесу закладу» (ЗОШ №34)

 Семінари, проведені Центром практичної психології та соціальної роботи для спеціалістів психологічної служби

 1.     Семінар-практикум для практичних психологів ЗНЗ «Психолого-педагогічна профілактика девіантної поведінки підлітків» - 27.12.2012 року, на базі ЗОШ №10.

2.     Семінар-практикум для практичних психологів ДНЗ «Психологічний супровід дітей з особливостями в поведінці» - 27.11.2012 року, на базі ДНЗ №29.

3.     Семінар-практикум для соціальних педагогів «Правове виховання в роботі спеціаліста психологічної служби з різними категоріями дітей» - 29.11.2012 року, на базі ЗОШ №24.

4.     Семінар-практикум для соціальних педагогів ЗНЗ «Підвищення стресостійкості як засіб профілактики суїцидальних проявів у підлітків» - 29.03.2012 року, на базі ЗОШ №34.

Переглядів: 609 | Додав: AlexSHOP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: