Понеділок, 06.05.2024, 22:37
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Грудень » 4 » Відкрити нові можливості у спорті. До Міжнародного дня інваліда
17:21
Відкрити нові можливості у спорті. До Міжнародного дня інваліда

З нагоди 10 річниці Міжнародного Дня інвалідів у Черкаській загальноосвітній школі №26 відбулося спортивне свято для молодих інвалідів міста.

Свято організоване міською громадською організацією «Спілка батьків ДІ-о» за підтримки територіального центру Соснівського району. Учасників свята привітали гості, а саме: Щербак Оксана Миколаївна директор Черкаського міського центру зайнятості; Скляренко Тетяна Віталіївна, директор міського Центру соціальних служб сім¢ї, молоді та спорту; Ніконенко Юлія Валентинівна начальник управління соціальної політики міста.

Метою свята була підтримка молодих інвалідів щодо розвитку їх фізичних, творчих і комунікативних здібностей. У програмі свята були різнопланові естафети, спортивні ігри, розваги. Учасники мали змогу допомогти один одному та спробувати свої власні сили у різних видах спорту.  На кожен вид змагань учасники щоразу об’єднувалися у нову команду, тому переможених на святі не було.  Батьки та рідні учасників також змогли взяти участь у естафетах, власним прикладом підтримуючи та заохочуючи до участі найбільш нерішучих. В результаті змагань кожен з присутніх отримав маленьку перемогу над собою, збагатився позитивними враженнями від активного відпочинку і новим досвідом участі у фізкультурно-спортивних командних змаганнях.

Переглядів: 484 | Додав: AlexSHOP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: