Вівторок, 07.05.2024, 03:58
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Грудень » 5 » Виїзне засідання УМА у ЗОШ №32
13:32
Виїзне засідання УМА у ЗОШ №32

30 листопада у Черкаській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів  №32 було проведено виїзне засідання Учнівської міжпарламентської асамблеї. Президент школи – Тамара Бережна і керівник центру «Дозвілля» - Захарченко Андрій презентували роботу учнівського самоврядування в школі. Вони зазначили, що велика увага роботі Учнівського самоврядування школи приділяється з боку дирекції та педагогічного колективу. Також Тамара і Андрій повідомили, що минулорічний склад шкільного парламенту та євроклубу «Креатив» запровадили благодійний проект «Від серця до серця», метою якого є допомога онкохворим та ВІЛ-інфікованим дітям, людям похилого віку, дітям з обмеженими можливостями. 

«Ми з Андрієм вважаємо, що проект «Від серця до серця» дуже вдалий і він посідає визначне місце у нашому суспільстві, – зазначає президент школи Тамара Бережна, - тому ми продовжили працювати над благодійністю і саме над цим проектом.»

Керівник центру «Дозвілля» Захарченко Андрій додав, що у школі діє багато інших проектів («Школа лідера», дні самоврядування тощо).

Для представників УМА було проведено оглядову екскурсію по трьох музеях школи (Екології, Історії школи, II-ої світової війни) та запропоновано взяти участь у перегляді благодійного концерту «Подаруй надію дітям на життя».

Захарченко Андрій

Переглядів: 472 | Додав: AlexSHOP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: